Çakmak hırsızına sosyal medyadan gözdağı

Çakmak hırsızına sosyal medyadan gözdağı

İzmit’te faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda, alışveriş yapan kadın müşterinin çakmak çaldığının tespit edilmesi üzerine, marketin işletmecisi sosyal medyada ilginç bir paylaşımda bulundu.

İzmit’te faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda, alışveriş yapan kadın müşterinin çakmak çaldığının tespit edilmesi üzerine, marketin işletmecisi sosyal medyada ilginç bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, hırsızlığı yapan kadından eğitim vakfına en az 500 TL bağışta bulunması aksi takdirde emniyete şikâyette bulunacaklarını duyurdu.

 

D-100 Karayolu üzeri Kocaeli İzmit İlçesi Körfez Mahallesinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonunda yaşanan ilginç olay ve sonrasında market işletmecisinin yapmış olduğu paylaşım,  sosyal medyada tartışma konusu oldu.  Edinilen bilgilere göre, aracına yakıt almak için istasyona gelen ve markete alışveriş amacıyla giren  kişinin  2 çakmak  çaldığı  fark edildi.  21 Aralık’ta meydana gelen olayın tespit edilmesi üzerine, market işletmecisi Ulaş Erenkaya,  istasyonun sosyal medya hesabından  “Sayın hanımefendi 21 Aralık saat 16.55'te yakıt aldıktan sonra ödeme yaparken çakmak çaldığınızı kameralardan tespit ettik. Yüzünüz ve araç plakanız çok net. Çakmakların bedeli ve Kocaeli Eğitim Vakfı’na en az 500 TL bağış makbuzunu yollayın, sizi emniyete vermeyeceğiz. Son gün 24 Aralık" ifadeleri ile paylaştı. 

 

TARTIŞMA KONUSU OLDU

Yapılan paylaşım sonrası, istasyonun sosyal medya hesabını takip edenler ve sonrasında olayın yayılması ile olayı görerek konu hakkında birçok kişi görüş bildirdi ve yaşanılan olay tam bir tartışma konusu oldu. kadının yaptığı davranışı doğru bulmayan bir çok kullanıcı, istasyonunda kadın kadar doğru bir hareket yapmadığını ve şantajda bulunduğunu dile getirdi.  İstasyon sahipleri her ne kadar da toplumu bilinçlendirmek ve kadına bir ders vermek niyetiyle bunu yaptığını belirtse de,  kullanıcılar böyle bir ders vermek yerine, işletme sahiplerinin durumu polise bildirmesinin yeterli olacağı.  Suç işleyen kadının tutuklanmasa da bu olaydan ders alacağı şeklinde yorumladı.

 

calma.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.