Çakır Dilovası’nda ziyaretlerde bulundu

Çakır Dilovası’nda ziyaretlerde bulundu

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Dişlovası İlçe Başkanı Fesih Telli ve yöneticileriyle birlikte gün boyu ziyaretlerde bulundu.

Başta kısa adı DENAD olan Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden ve burada başkan Samet Elden ve yönetimi tarafından ağırlanan başkan Çakır ve beraberindekiler sıcak ilgi gördü. Çakır daha sonra engelli hayvanlara yürüteç ve projeler yapan Abdülmenaf Çelik’i ziyaret etti. Çelik’i kutlayan başkan Çakır, basından takip ettiği Çelik’in tüm insanlığa örnek olmasını, hayvanlara yönelik şiddetin de son bulmasını diledi.

“DERTLERİNİZLE DERTLENMEYE GELDİM”

Dilovası’ndaki esnafları ziyaret eden Serap Çakır, “Ben buraya siyaset yapmaya değil, sadece sizleri dinlemeye, sorunlarınızı öğrenmeye, dertlerinizle dertlenmeye geldim. Zaten ülkenin durumu bu haldeyken neyi konuşacağız. Sorunları, krizi iliklerimize kadar hepimiz hissediyoruz” dedi. İlçede kurulan Gelecek Partisi tanıtım ve üye kayıt standını da ziyaret eden Çakır, burada vatandaşların sorularını yanıtladı. Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun il başkanı Serap Çakır’ı ayrıntılı rapor ve bilgi almak için 27 Aralık Cumartesi günü toplantıya çağırdığı öğrenildi. 

Haber Merkezi

 

serap-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.