Caddede sürekli kaza oluyor

Caddede sürekli kaza oluyor

Tuzla Caddesi üzerinden Bayramoğlu yönüne gitmek isteyen sürücüler, Atmaca Sokak kavşağına geldiklerinde her an oluşabilecek bir kazayla karşı karşıya kalıyor.

Atmaca Sokak’tan çıkıp Tuzla Caddesi’ne girerek Darıca Yönüne gitmek isteyen veya Bayramoğlu yönünden gelerek aynı sokağa girmek isteyen sürücülere geçiş imkanı tanıyan orta refüjdeki boşluk, kazalara  davetiye çıkarıyor.
Bu bölgede yolu bölen orta refüjün olmayışı da sık sık kazaların meydana gelmesine neden olurken, dün gece de aynı yerde yeni bir kaza daha oldu. 
4 Aracın karıştığı dün gece ki kazada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak tedavileri için 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.
VATANDAŞ TEPKİLİ 
Bölgede yaşayan ve aynı noktada sık sık kazalara tanık olduklarını belirten vatandaşlar, ‘’ Burada sık sık meydana gelen kazaların asıl nedeni, Tuzla Caddesi üzerinden Bayramoğlu yönüne gitmekte olan bazı araç sürücülerinin hız yapmasından kaynaklanıyor. Hız sınırını aşan bazı sürücüler, Atmaca Sokak’tan çıkan veya buraya giren araçları fark edemiyor, farketse dahi iş işten geçmiş oluyor. Yetkililerden, bu noktaya hız kesici bariyerler koymasını istiyoruz. Ya da buraya sinyalizasyon sistemi kursunlar, hiç bir şey yapılamıyorsa dahi Atmaca Sokak’tan karşı yöne geçişlere izin veren geçiş bariyerle tekrar kapatılsın. Buradaki kazalar nedeniyle huzurumuz kalmadı, k illa ki yolu kapatıp eylem mi yapalım ? ‘’ şeklinde tepki gösterdiler. Darıca Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.