Buz patenine büyük ilgi var

Buz patenine büyük ilgi var

İlimizde son yıllarda buz sporlarına çok büyük ilgi oluyor. Birçok kulüp buz sporlarında küçük yaş gruplarındaki sporcuları eğitiyor. Elite Buz Sporları Kulübü de 4-10 yaş grubu sporcularına kapılarını açtı.

Buz sporlarında her dönem ilimizden çok önemli sporcular çıkmıştır. Buz sporlarında faaliyet gösteren kulüplerden biri Elite Buz Sporları Kulübü. Kocaeli Buz Salonu’nda yapılan çalışmalara 4 yaşından büyük çocuklar katılabiliyor. Elite Buz Spor Kulübü’nde antrenör olarak Ece Öngöl, Betül Çelik Bekçi ve Simge Yazıcı görev yapıyor. Hafta sonları yapılan antrenmanlara ailelerde çocuklarını getirip, buz sporu yapmalarını sağlıyorlar.

 

“BUZ SPORLARINI SEVDİRMEK İSTİYORUZ”

Elite Buz Sporları Kulübü’nün Başkanı Ece Öngöl, buz sporları çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ece Öngöl, buz sporlarına ailelerin çok büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “Bu ilgiden dolayı çok memnunuz. Buz sporu çok küçük yaş grubundan başlıyor. Çocuklarımızın buzda kaymaları, bunun keyfini yaşamaları çok güzel. Ayrıca bu çalışmalarda yetenekli olan sporcuları da yarışma grubuna dahil ediyoruz” dedi.

 

buz-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.