Büyülü atmosferde harika başlangıç

Büyülü atmosferde harika başlangıç

Kocaelispor, sezonun ilk maçında yeni stadyumda 25 bin taraftarının coşkulu desteğiyle rüya gibi bir galibiyete imza atarak unutulmaz bir gece yaşadı

ARZULU FUTBOL

3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden ve bu sezon da transfer yasağını açamayan Kocaelispor, sezonun ilk maçında Fatsa Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. 35 bin kapasiteli yeni Kocaeli Stadı'nda oynanan müsabakada yeşil-siyahlı ekibe üç puanı getiren golleri Burak Süleyman ve Sinan Pektemek attı. 25 bin taraftarının coşkulu desteğini arkasına alan temsilcimiz arzulu futbolunu galibiyetle taçlandırdı.

HIRS VE MÜCADELE

Maça istekli başlayan ve üretken olan Kocaelisporlu futbolcular, soyunma odasına net bir skorla gitmeyi başardı. İkinci yarıda rakibin geliştirdiği tehlikeli atakları önlerken, girdiği pozisyonlarda final vuruşlarını iyi yapamayınca farkı artıramadı. 90 dakika boyunca takımın hırsı, mücadelesi ve gösterdiği performans beğeni topladı. Sahaya ilk 11 çıkan tüm futbolcular görevini layıkıyla yaparken, ikinci yarıda oyuna giren Mert Yavuz orta sahaya hareket getirdi. Genç Volkan kalede güven verirken, Gökdeniz sınıfı geçti. Son bölümde Kerem Yıldırım ve genç santrafor Rıza Altıntaş oyuna dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.