Büyükşehir’den ‘Yaz Gelişim Programı’

Büyükşehir’den ‘Yaz Gelişim Programı’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin model ve ödüllü gençlik projesi olan ‘Kılavuz Gençlik’ her geçen yıl öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

‘Mutlu Şehir Kocaeli’de geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere hizmet veren Bilgievleri, Akademi Lise, Gençlik Merkezleri ve Spor Okulları’nda gerçekleştirilecek eğitici ve öğretici ‘Yaz Gelişim Programı’ ile çocuklar ve gençler hem eğlenerek öğrenecek, hem de spor yaparak enerjilerini atabilecek. 10 Haziran Pazartesi günü itibarıyla kayıtların başladığıKılavuz Gençlik Yaz Gelişim Programı’na başvurular, 21 Haziran Cuma günü sona erecek. Dopdolu bir yaz geçirmek isteyen öğrenciler başvurularını Kılavuz Gençlik internet

SPOR OKULLARI’NDA 11 FARKLI BRANŞ

Yetenekli öğrencileri spora yönlendirmek amacıyla Büyükşehir tarafından “Sporun Başkenti Kocaeli” vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen Ücretsiz Spor Okulları 6 - 14 yaş grubu öğrencilere alanında uzman eğitmenler eşliğinde hizmet veriyor. 2024 Yaz Dönemi Spor Okulları’nda gençleri spora teşvik etmek içinYaz Gelişim Programı’ kapsamında 3 Bilgievi, 7 Havuz, 16 Spor Salonu, 1 Futbol Sahası ve 1 Tenis Kortu olmak üzere toplam 28 tesiste çalışma yapılacak. Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Güreş, Atletizm, Kort Tenisi, Cimnastik, Satranç ve Yüzme olmak üzere birbirinden farklı 11 branşın yer aldığı Yaz Dönemi Spor Okulları 24 Haziran’da başlayacak. Büyükşehir spora ve sporcuya verdiği kesintisiz destekle hem kentin spor potansiyelini yükseltmeyi hedefliyor hem de çocuklara ve gençlere yaz tatili dönemini sporla iç içe geçirme imkânı tanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.