“Büyükşehir’den hassasiyet bekliyoruz”

“Büyükşehir’den hassasiyet bekliyoruz”

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker sağlık çalışanlarına ücretsiz seyahat konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden hassasiyet beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanının almış olduğu karar doğrultusunda Sağlık çalışanlarının belediyeye ait toplum taşım araçlarından ücretsiz faydalandırılması Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker Şube de basın açıklaması yaptı.

Çeker  şunları ifade etti:

“Toplu taşıma ile ilgili olarak belediyeler de Cumhurbaşkanlığının almış olduğu karar doğrultusunda alt birimlerine gerekli emri verdiği takdirde ücretsiz toplu taşıma  hizmeti devam edecektir.

Cumhurbaşkanlığının yayınlamış olduğu karara istinaden bir çok belediyelerinin alt birimlerine gerekli emri vererek toplu taşıma araçlarından sağlık çalışanlarının ücretsiz yararlandıklarını görmekteyiz.

Belediyeye ait toplu taşıma  araçlarını kullanan sağlık çalışanlarının iddialarına göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi,  Belediyeye ait toplu taşım araçlarını kullanan sağlık çalışanlarından ücret aldığı Cumhurbaşkanlığının almış olduğu karar doğrultunsun da bir adım atılmaması sağlık çalışanlarını üzmüştür.

İlimizde görev yapan sağlık çalışanları Cumhurbaşkanlığı makamının verdiği kararın ilimizde de uygulanmasını istiyor. Bu yönde sağlık çalışanlarının  Sendikamıza ilettiği yoğun bir talepleri vardır. Sağlık çalışanlarının sesi olarak bize iletmiş oldukları toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanmak konusunu yazılı ve sözlü olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesine iletiyoruz.

31 AĞUSTOS’A KADAR TOPLU ULAŞIMI ÜCRETSİZ HALE GETİRMELİ

Sosyal tesislerinde sağlık çalışanlarını periyodik aralıklar ile ücretsiz misafir eden Kocaeli Büyükşehir belediyemiz Sağlık çalışanlarının bu çağrısını karşılıksız bırakmamalı ve Cumhurbaşkanlığı kararına uygun olarak 31 Ağustos’a kadar toplu ulaşımı ücretsiz hale getirmelidir.

Salgınla mücadelenin kahramanlarımızı Necip Türk Milleti takdir etmiş, dualarını eksik bırakmamışlardır. Milletimizden böylesine bir destek görürken sağlık çalışanlarının yöneticilerden beklediği talepler karşılanmalıdır.  Talepler geçiştirilmemeli, bakacağı, edeceğiz gibi söylemlere kurban edilmemelidir.

Türk Sağlık-Sen olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesine konu hakkında yazılı başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Umarız en kısa zamanda gereken hassasiyet gösterilerek sağlık çalışanlarının haklı talebi karşılanarak, Cumhurbaşkanlığı kararına uyum sağlanır. Büyükşehir Belediye başkanından hasiyet bekliyoruz. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.