Büyükşehir patili dostlarımızı da unutmadı

Büyükşehir patili dostlarımızı da unutmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, günlük rutin hizmetlerinin yanı sıra bölgemizi etkisi altına alan kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz görev yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, günlük rutin hizmetlerinin yanı sıra bölgemizi etkisi altına alan kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için gece gündüz görev yapıyor. Soğuk ve yağışlı havada vatandaşların güvenliği için her türlü tedbiri alan Zabıta ekipleri, bu dünyayı paylaştığımız diğer canlıları da unutmuyor. Görev yaptıkları yerlerde yanlarında sokak hayvanları için mama taşıyan Zabıta personeli, patili dostlarımızı da aç bırakmıyor. 

 

ZABITA KOCAELİ HALKININ YANINDA

Soğuk ve yağışlı hava Kocaeli’de etkisini gösteriyor. Kocaeli halkının huzuru, güvenliği ve mutluluğu için gece gündüz görev yapan Büyükşehir Zabıtası, bugünlerde şehirde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için İzmit ve Gebze bölgesinde 140 personel, 8 çekici ve 16 ekip aracıyla 7 gün 24 saat görev yapıyor. Kentte hiç kimse aç ve açıkta kalmasın diye köşe bucak dolaşan, sokakta kalmak zorunda kalan vatandaşları barınma merkezlerine alan, buzlanma tehlikesi olan yollarda öğrenci ve vatandaşları kendi araçlarıyla taşıyan, yolda kalan sürücülere çekici hizmeti veren Büyükşehir Zabıtası, özveriyle görev yapıyor. 

 

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

Zabıta ekipleri, tüm bu hizmetleri arasında patili dostlarımızı da unutmuyor. Onlar için araçlarında sürekli olarak kuru mama taşıyan Zabıta personeli, soğuk havalarda yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanlarına şefkat göstererek, her fırsata onları besliyor.

 

dostlar-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.