Büyükşehir Meclisi’nde 76 madde görüşülecek

Büyükşehir Meclisi’nde 76 madde görüşülecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin bu ayki meclis toplantısı 22 Ağustos Perşembe günü Kocaeli Fuarı içinde bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Saat 15.00’te başlayacak ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın başkanlık etmesi beklenen toplantıda, çoğunluğunu imar konularının oluşturduğu 76 maddelik gündem görüşülüp karara bağlanacak.
 ORMANLIK ALAN KENT KONUT’A
 Meclis toplantısında; Büyükşehir Belediyesine “Kazı Fazlası Stok Sahası” dolgu işlemi için bakanlık tarafından kesin izin verilen Gölcük Hisareyn Mahallesi sınırlarında kalan 41 bin 988 metrekarelik ormanlık alanın işletim hakkının bedel karşılığında Kent Konut A.Ş’ye devredilmesi, Gölcük Değirmendere Kültür Merkezi binası içinde bulunan 1263 metrekare yüzölçümlü düğün salonunun; edilen Karşıyaka Kültür Merkezi binasının zemin katında 14 No’lu bölümün bir kısmı ile 15 No’lu bölümün Başiskele ilçesi Barbaros Mahalle Muhtarlığına tahsis edilmeleriyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonları raporları görüşülecek. 
edilen Karşıyaka Kültür Merkezi binasının zemin katında 14 No’lu bölümün bir kısmı ile 15 No’lu bölümün Başiskele ilçesi Barbaros Mahalle Muhtarlığına tahsis edilmeleriyle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonları raporları görüşülecek. 
YENİ SOKAK İSİMLERİ 
Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bulunan Taş Sokak isminin “Akşemsettin Caddesi” olarak, Emekeveler Mahahallesi’ndeki Akşemsettin Sokak isminin ise “Hayat Sokak” olarak, Başiskele Fatih Mahallesi’nde bulunan Ofis Sokak isminin “Temizel Sokak”, Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde bulunan Bostan Sokak isminin “Denizci Sokak” olarak değiştirilmesiyle ilgili İsimlendirme Komisyonunun raporları meclis gündeminde yer alıyor. Meclis toplantısında Kocaeli Mahalle Halkı Afetlere Hazırlık Eğitim Projesi’nin; Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi arasında ortak proje olarak yapılmasıyla ilgili raporu mecliste görüşülecek. Özgür Kocaeli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.