Büyükşehir meclisi bugün toplanıyor

Büyükşehir meclisi bugün toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı perşembe günü (bugün) Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Saat 15.00’te başlayacak olan meclise Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık edecek. 111 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nın uygulama umar planlarına işlenmesi, TOKİ’nin ilk etapta 1500 konut yapmayı planladığı Kabaoğlu, Sekbanlı, Sepetçi ve Ayazma Mahalleleri sınırları arasında bulunan 50 dönüm arazi için kamu yararı kararı çıkartılacak. Ayrıca Beyaz Kalpler Projesi’nin İzmit’ten sonra Gebze’ye de yapılması için Başkan Büyükakın’a yetki verilecek. 
BEYAZ KALPLER GEBZE’DE
 İzmit’e Winsan’da bulunan sosyal riski yüksek bireylerin meslek kazandırmak ve rehabilite ederek hayata kazandırmak amacı ile hayata geçirilen Beyaz Kalpler projesi Gebze’de de kurulacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından mali destek almaya hak kazanan projelerden biri olan Beyaz Kalpler Gebze projesinin desteğinin kabul edilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yetki verilecek. İzmit’e sosyal riski yüksek olan gençlerde büyük başarılara imza atan projenin Gebze’de daha büyük ve daha kapsamlı bir binada hayata geçmesi planlanıyor. Yapılacak çalışma bölge açısından büyük öneme sahip. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.