Büyükşehir iki yeni battı çıktı yapacak

Büyükşehir iki yeni battı çıktı yapacak

 AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, il yönetim kurulu toplantısından önce dün teşkilat çalışmaları ve kent gündemi ile ilgili bilgi verdi....

 

AKP Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, il yönetim kurulu toplantısından önce dün teşkilat çalışmaları ve kent gündemi ile ilgili bilgi verdi. Cengiz Topel’de başlayacak olan uçuşlarla haftanın 4 günün uçuşların yapılacağını belirten Civelek, “Havaalanının faaliyete girmesinin eleştirilmesi yerine muhalefette bu duruma destek vermeli. Eğer destek verilirse her gün uçuşlar olacaktır” dedi. 2 Eylül’de 10.25’te ilk uçuşun yapılacağını belirten Civelek, önümüzdeki günlerde Goodyear sapağı ve Gölcük yolunda yapılacak olan battı çıktılar için yatırımcılarla görüşmelerin Büyükşehir tarafından başlatılacağını kaydetti. 

 

CHP’LİLERİN GÖZÜ KÖR

1071 Malazgirt Zaferi ve Dumlupınar zaferini yıl dönümlerini kutlayan İl Başkanı Mahmut Civelek, CHP’nin kenttin değişil ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen milletvekillerini eleştirdi. 10 yıldır kentte değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini ancak bunun kör CHP’liler tarafından görülmediğini söyleyen Civelek, “Kenttin bizim hizmet etmemizle ilgili bir sorunu yoktur. Değişim ve dönüşüme ihtiyacı yoktur bu kenttin” dedi. 

  

HERŞEY ÜCRETSİZ

Cengiz Topel ile ilgili odaların yaptığı toplantıya değinen Civelek, “kentimizin ve civardaki illerdeki oda ve sivil toplum kuruluşlarının bu toplantıya verdiği önem için teşekkür ediyorum” dedi. Ucuz ve sabit bir fiyata Türkiye’nin istediğimiz bir iline gidebileceklerini söyleyen Civelek, “Aktarmalı gidişte Ankara’da Anadolu Jet’in salonunda açık büfe ve her şey ücretsiz olacak. Ücretsiz konaklayabileceksiniz” dedi. 

  

KAVŞAKLAR ZAMANINDA BİTECEK

Büyükşehir’in ve Karayollarının yaptırdığı kavşaklar ve köprülerle ilgili bilgi veren Civelek, “Suadiye Kavşağı 30 Ekim’de bitecek. Yahya Kaptan Kavşağının bitişi 13 Ocak, Kandıra Köprülü kavşağı 15 Eylül de değil, 15 Ekim’de bitecektir. Kandıra Kavşağı’nda Karayolları üste gelecek prekasları bekliyor. Derince 44 Evler Kavşağı 29 Ekim’de, Körfez Döküm Kavşağı 30 Eylül’de, Gebze Aşıroğlu Köprüsü 13 Ocak’ta bitecek. Körfez Petkim Kavşağı bitti. Sadece çevre düzenlemesi kaldı” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.