“Büyükşehir adayı bu hafta belli olur”

“Büyükşehir adayı bu hafta belli olur”

 CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, her hafta yaptıkları il toplantısını bu hafta Dilovası’da gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın...

 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, her hafta yaptıkları il toplantısını bu hafta Dilovası’da gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde il başkanı Yalçın Kuşkan il binasında açıklama yaptı. İlk olarak kentte yaşanan elektrik kesintilerine değinen Kuşkan, “Burası sanayinin başkenti. Sanayicimiz bu konuda mağdur. Sanayi dışında ısınma ve aydınlanma konusunda da kent halkının sıkıntısı var. Olay doğal gaz sıkıntısından kaynaklanıyor. Ancak enerjinin ülkesel boyutu var. Türkiye yüzde 72 oranında enerjide dışa bağımlı. Yıllar öncesine geri dönüyoruz. Bu ciddi bir sinyal” dedi. 
PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜ
Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı ile ilgili de konuşan Kuşkan, “Parti meclisi toplantısına kadar bir gelişme olur mu bilemiyorum. Bize müracaat ederlerse biz olayları dikkate alırız. Büyük ihtimalle Pazartesi ya da Salı günü adayımız netleşmiş olur. Bana iletilen bütün konular genel merkeze iletiliri. Burası Cumhuriyet Halk Partisidir. Herkes görüşünü istediği gibi dile getirir. Ancak tüzüğümüz gereği adayımız genel merkez kararı ile belli olur. Pazartesi ya da Salı günü büyük ihtimalle adayımız belirlenmiş olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.