Büyükşehir 28 işyerini sattı

Büyükşehir 28 işyerini sattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu başkanlığında bugün yapılan Encümen toplantısında 26’sı blok olmak üzere 28 işyerinin satışı yapılırken, 2 yerin de kiralama ihalesi gerçekleştirildi.

Gölcük Saraylı Mahallesi’nde bulunan 26 adet işyerinin birleştirilerek açık teklif usulü ile blok satışına bir istekli çıktı. Muhammen bedeli 843 bin TL olan 26 işyerinin satışında Cemal Terzi 845 bin 600 TL’lik teklif verdi. Terzi, zemin katta bulunan 2 ayrı işyeri için açık teklif usulü yapılan satışta da toplam 90 bin TL’lik teklif verdi.

Körfez Yavuz Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde bulunan (Körfez Taksi Durağı) 3 adet ticari taksi durak yerinin kiralama ihalesi yapıldı. 5 yıl süreli ve 12 bin 500 TL + KDV bedelli ihaleye Eyüp Mansuroğlu 12 bin 800 TL+KDV teklif verdi.

İzmit Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi Gazi Sokak adresinde bulunan Bay-Bayan WC’nin 3 yıl süreli ve 350 TL+KDV muhammen bedelli açık teklif usulüyle yapılan kiralama ihalesine katılan Cemal Kızılkaya 400 TL + KDV teklif verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.