Büyükşehir 109 yeni otobüs alacak

Büyükşehir 109 yeni otobüs alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olağanüstü meclisinde 109 otobüsün alınması için bütçelendirmeyi gündeme getirecek olur isteyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Çarşamba günü yapılacak 2020 yılı birinci olağanüstü toplantısında 109 toplu taşıma aracının alımı için bütçe oluru alınması istenecek. Büyükşehir Belediyesinin Mart ayı meclisinde gündeme alınan ve komisyona gönderilen madde ile toplu taşıma hizmetlerinin daha kaliteli yapılması ve ihtiyaç duyulan araçların alımı için bütçelendirilmesi yapılacak. Araçlar için ihale süreci daha sonra planlanacak.

ÇEVRECİ OTOBÜSLER

Büyükşehir meclisinde alımı daha önce planlanan ve mart ayı meclisinde komisyona gönderilen 109 araç alımı olağanüstü meclis toplantısında görüşülecek. Sadece araç alımının bütçelendirilecek 109 aracın tamamı doğalgazlı ve çevreci araçlar olacak. Alınacak 109 aracın 70 tanesi 12 metre solo, 30 tanesi 18 metre körüklü, 2 tanesi 27 kişilik iç hizmet aracı, 7 tanesi ise hat 250 de kullanılan şehirlerarası otobüs olacak. Araçların alımı ile ilgili ihalenin ne zaman yapılacağı ise net değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.