Büyükgöz’den Altınordu Gebze’ye Tatlı Ziyaret

Büyükgöz’den Altınordu Gebze’ye Tatlı Ziyaret

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya ve Başkan vekili Emrullah Bilgin Altınordu Gebze Futbol okulunun şampiyon takımını ziyaret etti.

NEŞE KATTILAR 

İyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu mottosuyla bölge gençlerine kaliteli eğitim veren Altınordu Gebze Futbol Okulu kısa sürede çok önemli bir başarı elde etmiş, Türkiye’nin dört bir yanından 32 takımın katıldığı “Altınordu Felsefe kardeşliği” turnuvasında U11 takımıyla İzmir’de şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atmıştı. 
Spora ve gençlere verdiği değerle dikkat çeken Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz  hafta sonu şampiyon sporcuları ziyaret ederek tebrik edip başarılar diledi. 

 

1-049.jpeg

 

Futbol okulunda eğitim gören sporculara tatlı ikramında bulunan, samimi ve sıcak yaklaşımlarıyla değer katan Büyükgöz sporun ve gençlerin yanında olduğunu gösterdi. 

RECEP KAYA’DAN İSABETLİ PENALTILAR 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Başkan vekili Emrullah Bilgin’in de katıldığı organizasyonda Başkanlar şampiyon takımın başarılı kalecisi  Efe’ye penaltı atışları yaptı.  Neşeli anlara sahne olan penaltı atışlarında Recep Kaya’nın isabetli  penaltı atışları dikkat çekti. 

 

3-096.jpeg

 

4-079.jpeg

 

GÜVEN ÇAĞLAYAN: “ BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan yerel yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şu ifadelerde bulundu; “ Kent büyüklerimizi aramızda görmek onur verici. Çocuklarımız geleceğimiz mottosuyla genç nesillerimizin spor yapmasını sağlıyoruz. Şehir dışında turnuvalara katılarak güzel anılar biriktiriyoruz. Aralarından çıkan doğal yetenekli sporcularımızın profesyonel futbolcu olmalarına aracılık ediyoruz. Başarımıza emek veren hocalarımıza, bizimle uyumlu bir iş birliği yapan velilerimize gençlerimize sahip çıkan kent büyüklerimize teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar” diye konuştu.

 

2-147.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.