Büyükgöz özel çocukları piknikte ağırladı

Büyükgöz özel çocukları piknikte ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin özel çocuklarını ve onların ailelerini, Tarihi Hünkâr Çayırı’nda düzenlenen piknikte ağırladı.

Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Engelliler Haftası vesilesiyle Tarihi Hünkâr Çayırında düzenlenen pikniğe özel çocuklar ve aileleri katıldı. Engelli okullarında eğitimlerini sürdüren özel çocukların, aileleriyle birlikte geniş katılım sağladığı pikniğe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile birlikte katılan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla tek tek ilgilendi. Oyun alanları ve etkinliklerle özel olarak hazırlanan piknik alanında gönüllerince eğlenen çocukların aileleriyle de sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler özel çocukların oyunlarına da katıldı.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Ailelerin piknik sofralarına da konuk olan Başkan Büyükgöz katılımlarından ötürü kendilerine teşekkür etti. Aileler de Başkan Büyükgöz ve ekibine, düzenlenen piknik için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bugün en kıymetlilerimiz, özel çocuklarımızla bu güzel piknikte bir araya geldik. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri ziyadesiyle mesud ediyor. Cefakâr ailelerimize de pikniğimize teşriflerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Özel çocuklar piknik alanında kendileri için hazırlanan çeşitli oyunlara ve etkinliklere katılarak doyasıya eğlendiler.

 

piknik-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.