Büyükgöz miniklerin heyecanına ortak oldu

Büyükgöz miniklerin heyecanına ortak oldu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bugün yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilköğretim 1. sınıf öğrencilerini bu ilk günlerinde yalnız bırakmadı.

50 Yıl Chrysler İlköğretim Okulu’nda eğitime başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Büyükgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte öğrencilere kolonya hediye etti. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Bugün minik yavrularımız okul hayatına başlıyor. Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıflar eğitime başladılar.

EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ

İnşallah sağlık sıhhat içerisinde eğitimlerini sürdürecekler. Velilerimiz tarafından özellikle çocuklarımıza maske, mesafe ve temizlik konusunda alışkanlık kazandırılmalı. Çocuklarımızın kullanımı için kolonyalarını ulaştırmanın yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelerimizin sevgili evlatlarına da her türlü kırtasiye malzemelerini de tedarik edeceğiz. Çocuklarımızın her türlü fiziki şartlarını sağlama konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Tüm evlatlarımıza derslerinde başarılar dilerim. Allah zihin açıklığı versin” ifadelerini kullandı. 

2-606.jpg3-343.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.