Büyükgöz  hızlı başladı

Büyükgöz hızlı başladı

Seçim çalışmalarının startını Cumhur İttifakı mensuplarıyla Çoban Mustafa Paşa’nın kabrini ziyaret ederek dualarla veren Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Şehitliği ziyaretinin ardından ittifakın üç kademe teşkilat yöneticileriyle buluştu

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Adaylık açıklamasının ardından Gebzelilerin coşkuyla bağrına bastığı Cumhur İttifakının adayı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz seçim çalışmalarına Çoban Mustafa Paşa’nın kabrini ziyaret ederek başlayan Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz duanın ardından beraberindeki AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, Ülkü Ocakları Gebze Başkanı Murat Çetin, teşkilat yöneticileri, seçim koordinasyon merkezi yöneticileriyle birlikte Gebze Şehitliğine geçti. Beraberindeki heyetle birlikte Gebzeli şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek çiçek bırakan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, şehitlerin ruhaniyeti için dua etti.

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Okunan Kur’an tilavetinin ardından geçmiş dönem belediye başkanları Ahmet Penbegüllü, Bülent Atasayan, kabirlerinin yanı sıra Ülkücü şehit Yılmaz Taşkın’ın, 18. ve 19. Dönem Kocaeli Milletvekilli Alaettin Kurt’un, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler’in oğlu Görkem Çiler’in, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatının kurucularından Ekrem Özenir’in, Gebze eşrafından Abdullah Yılmazel’in kabirlerini ziyaret ederek dua eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra vatandaşlarla da hasbihal etti.

CUMHUR İTTİFAKI

Seçim koordinasyon merkezinde Cumhur İttifakı’nın kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda birlik ve beraberlik mesajı veren Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakı olarak 3 kademe bir aradayız. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.