Büyükgöz Gebze’nin gündemini paylaştı

Büyükgöz Gebze’nin gündemini paylaştı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün “Hizmet ve Yatırım Gündemi 2019-2021”toplantılarının ilkini dün gerçekleştirdi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcıları, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, mahalle muhtarları, Gebze Belediyesi birim müdürleri ve basın mensupları katıldı. Gerçekleşen toplantıda yapılan hizmetlerle ilgili olarak bilgi veren Gebze Belediye Başkanı olarak göreve başladığı andan günümüze, ekibiyle ve iş birliği içinde olduğu kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği icraatları kamuoyuyla paylaşan Zinnur Büyükgöz: “Belediye hizmetlerinin sınırları, beşikten mezara kadar bütün hayatı kuşatır. Belediye olarak her gördüğümüz eksikte vatandaşlarımızın, mahallelerimizin, esnafımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın yanındayız” dedi.

 

GEBZE BELEDİYESİ AŞKLA ÇALIŞIYOR

Gebze Belediyesi’nin bugüne kadar hiçbir vatandaşını yalnız bırakmadığını dile getiren Büyükgöz: “Allah’ın izniyle bundan sonra da her ihtiyaçta vatandaşımızın yanında olacağız.” ifadesinde bulundu. Hayatın düzenli olarak yeni ve dinamik ihtiyaçlar ürettiğini dile getiren Büyükgöz; ulaşımdan eğitime, sağlıktan spora, sosyal desteklerden kültür sanata kadar pek çok alanda bu ihtiyaçları karşılamak için gönülden ve aşkla çalıştıklarını ifade etti. Belediye hizmetleri kapsamında Gebzeli vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelerek hasbihal ettiklerini belirten Büyükgöz: “Hizmet ve eserlerimizin biri bitmeden biri başlıyor. Yeni ihtiyaçlara cevap verecek yeni projeler, hamdolsun masamızdan eksik olmuyor” dedi.

 

PROGRAM ÜÇ GÜN SÜRECEK

Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunumda; doğrudan ve iş birlikleriyle hayata geçirilen hizmetler, yatırımlar, geleceğe yönelik plan ve projeler katılımcılarla paylaşıldı. Bu etkinlik kapsamında kendilerini ölçme ve değerlendirme şansı da bulduklarını ifade eden Büyükgöz; bu toplantıların, Gebze Belediyesi’ne yeni hizmet ve yatırımlar için motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. 20 Ekim’e kadar sürecek toplantı programı kapsamında Başkan Büyükgöz; 19 Ekim Salı günü özel sektör temsilcileri, sanayiciler ve tüccarlarla, 20 Ekim Çarşamba günü ise sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Gebze Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da eş zamanlı olarak yayınlanan ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunum, üç gün sürecek programın sona ermesinin ardından kitaplaştırılarak Gebze’deki ev ve iş yerlerine de ulaştırılacak.

 

manset-2-019.jpg

 

manset-3-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.