Büyükgöz borca dair eksik bilgilendirilmiş

Büyükgöz borca dair eksik bilgilendirilmiş

İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Kayhan Özler, belediye borcundaki 40 milyon TL’lik artışın gerekçesini sonru. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, eksik bilgilendirmeden kaynaklandığını söyledi.

Gebze Belediye Meclisi ağustos ayı olağan toplantısı ilk oturumunda İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Kayhan Özler gündem dışı iki soru yöneltti. Özler, Gebze Bölgesi’nde KBB Koordinatörü olarak görev yapacak olan İbrahim Pehlivan’ın kriter, konum ve yetkilerinin ne olduğunu sordu. Başkan Büyükgöz, Büyükşehir Belediyesi tasarrufunda olan bir uygulamaya dair söz söyleme haklarının olmadığını, kararın Gebze Belediyesi’nden bağımsız olduğunu kaydetti. Özler, Başkan Büyükgöz’ün basın toplantısında belediyenin borcunun 40 milyon daha fazla olduğunu söylediğini hatırlatıp bunun gerekçesini sordu. 
HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILMALI 
Başkan Büyükgöz belediyenin borçlarına dair bilgilendirmede ilk başta bir görev eksikliğinin yaşandığını, kimi ajans ve işletmelerin kestiği faturaların sisteme geçmesinden ötürü böyle bir durumun yaşandığını kaydetti. Kayhan Özler ise yanlış bilgilendirme gerekçesiyle hukuki süreç başlatılması gerektiğini savundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.