Büyükakın’dan Gaziler Günü Mesajı

Büyükakın’dan Gaziler Günü Mesajı

Tahir Büyükakın, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi.

Gaziler Haftası nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi.
Başkan Büyükakın mesajında şunları ifade etti: “Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’e 19 Eylül 1921’de gazilik unvanı verilişinin 98’inci yıl dönümünde, baş tacımız olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kurtuluş Savaşı’mızın canlı şahitleri artık yok, hepsi ebediyete intikal ettiler. Ama Kore Savaşı, Kıbrıs çıkartmaları ve terörle mücadelede yaralanan gazilerimiz hayattalar. Kendileriyle büyük onur duyuyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Biz de Kocaeli Büyükşehir belediyesi olarak her daim kendilerinin yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.