Büyükakın’dan Dünya Gıda Günü Mesajı

Büyükakın’dan Dünya Gıda Günü Mesajı

Dünya Gıda Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Tahir Büyükakın, gıda güvenliği konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak gerek denetimlerle ve gerekse de çiftçilerimize verdiğimiz destekle her zaman hemşehrilerimizn yanındayız dedi.

Dünya Gıda Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gıda güvenliği konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak gerek denetimlerle ve gerekse de çiftçilerimize verdiğimiz destekle her zaman hemşehrilerimizn yanındayız dedi.
Büyükakın mesajında özetle şunları ifade etti:
“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak istisnasız ve sıkı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz gıda denetimlerinin yanı sıra çiftçilerimizle kurduğumuz yakın ilişki ile tarımsal ürünlerin daha imalat aşamasında güvenli bir şekilde yetişmesini sağlıyoruz. Bu anlamda yemlik bitki tohumu dağıtımından, sebze ve meyve fidelerine, hindi palazı verilmesi kadar her alanda çiftçilerimizin yanındayız. Ata tohumlarının bulunup korunması konusunda bakanlığımız ile sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Çünkü biliyoruz ki gıda güvenliği sağlanmadıkça ülke güvende değildir. Sözlerime son verirken bütün hemşehrilerimin, Dünya Gıda Günü’nü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.