Büyükakın’dan 1. Sınıflara tebrik

Büyükakın’dan 1. Sınıflara tebrik

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az bir zaman kala 1’inci sınıfların ders başı yapması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Tahir Büyükakın, bütün öğrencileri tebrik etti ve eğitim –öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az bir zaman kala 1’inci sınıfların ders başı yapması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bütün öğrencileri tebrik etti ve eğitim –öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Başkan Büyükakın; “ Sevgili öğrenciler, okulda öğrendikleriniz; size zihin açıklığı, doğru düşünme yöntemi ve olayları daha iyi muhakeme yeteneği kazandırır. Dolayısıyla, derslerdeki başarınız, hayattaki başarınıza giden yolu açacaktır. Okul çağları, hayatın en tatlı dönemleridir. Aileleriniz, öğretmenleriniz; sizin başarılı ve mutlu olmanızı her şeyden çok istiyorlar. Kültürümüzü, örf ve adetlerimizi en iyi şekilde öğrenin; dünyadaki gelişmeleri takip edin. Sizlerin ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağınıza yürekten inanıyorum. Önünüzde uzun bir eğitim dönemi var. Okumayı sevin, unutmayın her ne yaparsanız yapın en iyisini başarmaya bakın. Oynayın, eğlenin ve bu arada okumayı da hızla sökün ki önünüzde nasıl bir bilgi deryası olduğunu en güzel şekilde göresiniz…
Sözlerime son verirken, 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin bütün eğitim camiamıza; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.