BÜYÜKAKIN:  ‘’STK’ların her zaman yanındayız”

BÜYÜKAKIN: ‘’STK’ların her zaman yanındayız”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, makamında konuklarını ağırladı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Asiye Aslan, KADEM Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert, Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nedim Gürünlüoğlu, Marmara Spina Bifida Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Özcan Nabi Ulusoy ile yönetimlerini makamında ayrı ayrı konuk etti. Sivil toplum kuruluşları ile olan buluşmalarına önem veren Başkan Büyükakın, sosyal alanlarda yapılan farkındalık çalışmalarına bu ziyaretler nedeniyle bir kez daha dikkat çekti.
İnsanların mutlu olduğu bir şehir hedefiyle çalıştıklarını konuklarına ifade eden Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmetler alanı başta olmak üzere, aileler, engelliler, gençler ve kadınlar için sorumluluk almaya devam ediyoruz, edeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımızın kente dair sunacağı her yararlı projede ise yanlarındayız, destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.