BÜYÜKAKIN: ''Gençlerimiz göz bebeğimizdir''

BÜYÜKAKIN: ''Gençlerimiz göz bebeğimizdir''

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, İzmit Dünya Bankası Konutları’nda yer alan 29 Ekim Ortaokulu Mezuniyet Balosu’na katılarak gençlere sürpriz yaptı. 

Gençlerin büyük coşkusuyla ve sevgi dolu ilgisiyle karşılaşan Başkan Büyükakın, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Sizler gibi benim de sekizinci sınıftan mezun olacak bir kız evladım var diyen Başkan Büyükakın, “Yaşamınızda ve bu sene girdiğiniz sınavda başarılı olmanızı temenni ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin tüm imkanları sizlerin arkasındadır. Sizlerin bilgilerinizden ve kente dair fikirlerinizden yararlanacağız” ifadelerini sarf etti.
 Sürpriz ziyaret nedeniyle öğrenci velileri Başkan Büyükakın’a teşekkür ederken, gençlerimizin atacağı her türlü atılıma katkı sunmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır vurgusu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Gençlerimiz bizim göz bebeğimizdir. Donanımlı yetişmeleri için elimizdeki her türlü kaynağı kullanacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin ve ülkemizin lider gençliğinin yetişmesi, güçlü Türkiye’nin oluşması ile yoluna devam etmesi için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getireceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.