Büyükakın canlarla iftar yaptı

Büyükakın canlarla iftar yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Cemevi’nde Hızır Orucu açma programına katıldı. Cemevi başkanı İrfan Yoloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal ve Büyükşehir Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül de katıldı.


Programda konuşan Başkan Büyükakın, ‘’Ben bu kentin seçilmiş başkanıyım. Bu ana kadar hiç ayrım yapmadan, hangi milletten ve inançtan olduğuna bakmadan çalıştım. Çünkü ben herkesin belediye başkanıyım. Bu anlayışla hareket ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde yol yürüyeceğimizi size ifade etmek istiyorum.
Aslında sizin de yolunuza ışık tutan Hz. Peygamber Efendimizin ve onun ehlibeytinin ışığı. Hz. Ali, Hz. Hüseyin, Hz. Hasan, Hz. Fatıma’nın ışığı. Onların ışığı, hepimizin ışığı. Asıl konunun kardeşlik ve sevgi olduğunu unutmayalım. Bizim, kentin kadınları, erkekleri, çocukları, gençleri, yaşlıları, engellileri için beraber yol yürümemiz lazım. ” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.