Büyük Kartepespor geliyor

Büyük Kartepespor geliyor

Amatör futbolda altın sezonunu yaşayan, şampiyonlukları kimseye bırakmayan Kartepe’de sıra profesyonel ligde temsile geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatıyla ilçede yarışmacı takım oluşumuyla ilgili proje nihayet hayata geçiriliyor. İlçeyi en üst lig olan BAL’da temsil edecek olan B. Derbentspor’un adı Büyük Kartepespor olarak değiştirilecek ve bu ekip bölgenin yarışmacı takımı olacak.

İLK SEZON HEDEF 3.LİG

Kısa bir süre içerisinde kongre yapacak olan ekipte tüm ilçeye hitap eden önemli isimlerin yer alacağı bir yönetim oluşumu sağlanacak. Başkanlık görevine Selçuk Baysal da devam edebilir, bir başka isim de bu görevi üstlenebilir. Nusretilespor Başkanı Besim Kaya’nın ekipte yer alacağı belirtildi. Hedef ilk sezon güçlü kadro kurup 3.Lig’e çıkmak. Kartepe Belediyesi bunun için gerekli mali kaynağı sağlayacak. 1.5, 2 milyon TL bütçe öngörülüyor.

 

TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI

Bu arada, profesyonel lig hedefiyle yola çıkacak takımın teknik direktörlüğü için adaylar da birer birer ortaya çıkıyor. BAL’ı bilen, başarılı olan isimler gündeme alındı. Adıyamanspor’u 3.Lig’e çıkartan Telat Özden,  Çayırovaspor ile önemli başarılara imza atan Eyüp Tutcuoğlu, sezon başı Gebzespor’u çalıştıran Mehmet Akdemir ile birlikte kentin öne çıkan teknik adamlarından Necip Öztaş isimleri öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.