BÜYÜK DÜŞÜNEN KAZANIR

BÜYÜK DÜŞÜNEN KAZANIR

Sultanorhanspor’un 1 numarası Gebze Haber’e konuştu. Gündemi değerlendiren Başkan İrfan Ayar birbirinden önemli mesajlar verdi. Gündeme ilişkin...

Sultanorhanspor’un 1 numarası Gebze Haber’e konuştu. Gündemi değerlendiren Başkan İrfan Ayar birbirinden önemli mesajlar verdi.

 Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Ayar,  A dan Z ye tüm soruları cevaplandırdı.

Ruhi Korkmaztürk’ün istifası kendi kararıdır. Eğer bir iş yapıyorsak büyük düşünmemiz gerek. Bölgesel Amatör lige çıkamasak ta yola devam edeceğiz. Biz yola çıkarken uzun vadeli plan ve program yaptık. Yönetici arkadaşlarımız samimi bir şekilde taşın altına elini koydular.  Bizim bu saatten sonra egomuzu tatmin etme gibi bir düşüncemiz asla olamaz.  Kalıcı başarılar istiyorsak önce tesis sorununu çözmeliyiz. Gebze’nin takımıyız ve bu bilinçle hareket edeceğiz” dedi.

 

ASKERİ ALAN SPORA AYRILMALI

Gebze’de spor noktasında müthiş bir potansiyelin olduğunu belirten Ayar şu sözlere yer verdi. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak için samimi yönetimlere ihtiyaç var.

Büyükşehir Belediye Başkanımız canla başla çalışıyor. Amatöre ayrılan bütçe Türkiye’nin Gençlik ve spor bakanının ayırdığı bütçeye denk geliyor. Askeri alan Gebze için spora kazandırılabilir. Gebze’nin en büyük sorunu tesistir. Büyükşehir bu konunun hasiyetle üzerine düşerse çözebilir. Sultanorhanspor Gebze’nin takımıdır. Başarılı olsak ta ayaklarımız yere basacaktır. Gebze, Sultanorhanspor’u kabul etmeli, amaç burada Gebze futbolunun büyümesine katkı yapmak.  Bu noktada eksiğimizin farkındayız. Yapılması gerekenleri biliyoruz.” diye konuştu.

 

SAMİMİYETİN OLDUĞU YERDE BAŞARI OLUR

Başarı birliktelikten gelir diyen İrfan Ayar. Biz bir iş yaparken gönülden bağlı olursak başarı gelir. Yöneticilerimizin hepsi samimi, içerde çatlak olmazsa kolay kolay yıkılmazsın. Bizim kimseyle  küskünlüğümüz dargınlığımız  olmaz. Ruhi hocamızın istifası tamamen kendi takdiridir. Görüşüne saygı duyuyoruz. Bizim ayrılığımızda samimi olur. Hiç kimseye kapılarımızı kapatmayız. Bu bir nöbet değişimi olarak değerlendirilebilir. Hedefleri olan takımlarda bu tarz yeniliklerde olabilir. Yatırım yapıyoruz. Bazı kurallarda koymak zorundayız. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Geresi nasiptir. Biz yıkıcı olmayacağız” dedi.

 

GEBZE POTANSİYELİNİN FARKINA VARMALI

Biz Gebzeliyiz. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Gebze’nin süper ligi kaldıracak potansiyeli var. Ufkumuzu geniş tutmalıyız. Hedeflerimiz büyük olmalı diyen Ayar sözlerini şöyle noktaladı.

 

“Gebzespor’un durumu aslında bizim için büyük bir örnek, kulübün bu hale düşmesinde sadece Gebze’yi yönetenler sorumlu olmamalılar. Hatalar tek taraflı olmaz. Sultanorhanspor BAL ligine çıkarsa yolumuza devam edeceğiz. Çıkamasa da dünyanın sonu değil, gelecek sezon aynı heyecanla yolumuza devam edeceğiz.  Bu yola çıkarken bu sezonluk plan yapmadık. Gelecek sezonun da planlarını yapıyoruz. Kararlı ve samimi bir oluşum içindeyiz. Bütünlüğümüz devam ettiği sürece Gebze futboluna kalıcı başarılar kazandıracağımıza inanıyorum. Gebze halkı Sultanorhanspor’u sahiplenmeli” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.