Büyük buluşmaya 35 öğrenciyle katıldılar

Büyük buluşmaya 35 öğrenciyle katıldılar

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi, Anıtkabir’deki çağdaş gençlik buluşmasına 35 öğrenci ile birlikte katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından 2 bin genç, sabahın ilk ışıklarıyla Tandoğan Meydanı’nda buluştu. Saat 09.00’da Arslanlı Yol’dan Anıtkabir e yürüyüşe başlayan gençler saat 10.30’da “Çağdaş Gençlik” çelengini  resmî törenle mozoleye bırakarak saygı duruşunda bulundu.

SON NEFESİMİZE KADAR

Anıtkabir özel defterini imzalayan Çağdaş Gençlik Birimi Kolaylaştırıcısı Uğur Mumcu Yıldız, Çağdaş Gençlik in Cumhuriyeti korumak ve Atatürk e bağlılık konusundaki kararlılığını belirtti. Yıldız, “Ne mutlu bize ki kanatları altında yaşadığımız bu aziz Cumhuriyet’in fikri hür, vicdani hür evlatlarıyız. Çağdaş gençlik olarak gericiliğe karşı laikliği, sömürüye karşı emeği ve Çağdaş Türkiye için Çağdaş Gençlik’i son nefesimize kadar savunacağız” dedi.

ONUR VERDİ

ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar da şube olarak Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri ve kardelenlerle Büyük Anıtkabir Buluşması’nda yer aldıklarını belirtip, “Atamızın karşısına bu ülkenin aydınlık yüzü gençlerle çıkmak hem onur verici hem de heyecan vericiydi. Bu önemli ziyareti gerçekleştirebilmemiz için bize ulaşım desteği sağlayan Gebze Belediyesi’ne de teşekkürlerimizi iletiriz” dedi. ogrenciler.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.