Bütün tedbirler uygulanacak

Bütün tedbirler uygulanacak

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze’de trafik uygulama noktasını ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Bayram süresince bütün tedbirlerin uygulanacağını söyledi

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı tatili süresince kazaların yoğunlaştığı noktalarda ve güzergâhlarda alınan trafik tedbirleri denetlemek amacıyla  Gebze İlçesinde bulunan Trafik Uygulama Noktasını ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemede Vali Seddar Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Osman Aslan eşlik etti.

Trafik güvenliği ile ilgili bütün tedbirlerin ve trafik denetimlerinin etkin bir şekilde yerine getirileceğini belirten Vali Seddar Yavuz; “Hepinizin malumu olduğu üzere Kurban Bayramı tatili başlıyor. Bu vesileyle vatandaşlarımızın İstanbul’dan memleketlerine sağ salim ulaşmaları, can ve mal emniyetlerinin sağlanması bakımından İçişleri Bakanımızın emir ve talimatlarıyla Kocaeli Valiliğimiz olarak trafik güvenliği kapsamında hazırlamış olduğumuz tedbirleri hayata geçiriyoruz. Bugün itibariyle özellikle trafik güvenliği ile ilgili bütün tedbirler uygulanacak ve trafik denetimleri etkin bir şekilde yerine getirecektir. Buradan tüm vatandaşlarımıza ve sürücülerimize yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını, trafik kurallarına uymalarını, sürat yapmamalarını ve onları bekleyen sevdiklerinin olduğunu, bayram günlerinin sevinç ve buluşma günü olduğunu unutmayarak, böyle günlerin üzüntü ve keder günü olmaması için azami hassasiyet göstermelerini istiyoruz. Çok kıymetli il emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımız planladığımız tüm çalışmaları sahaya yansıtacaklardır. Bizde hazırlamış olduğumuz programı özellikle sürücüleri kontrol ederek, onlara hayırlı yolculuk dileyerek, bir taraftan da denetleyerek bugünkü faaliyetimizi buradan başlatmış bulunuyoruz. Trafik güvenliği konusundaki hassasiyet için basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Çünkü almış olduğumuz tedbirlerin duyurulması ve trafik kurallarına uyulması bakımından gösterilen hassasiyete çok önemli katkılar sunuyorsunuz. Bu vesileyle sizlere de çok teşekkür ediyorum. Aziz milletimizin ve İslam Âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.

Kuzey Marmara Otoyolunun İstanbul- Ankara İstikameti Açıldı

Tüm trafik ekiplerinin sahada görev yaptığını belirten Vali Seddar Yavuz; “Kocaeli’nin en önemli ve öne çıkan ürünlerinden bir tanesi de pişmaniyedir. Dolayısıyla böyle bir günde ağız tadı olarak pişmaniyemizi sürücülerimize vereceğiz. Diğer taraftan Kuzey Marmara Otoyolunun bir bölümü İstanbul- Ankara istikametinde dün gece 00:00’da açıldı. Orada da yine gerekli tüm tedbirler alındı. Böylelikle bu hizmet ve yatırımın gerçekleşmesinde büyük emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza ve her kademede ki çalışan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kocaeli olarak bundan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ve bunun trafiğimizi de hafifleteceğini de söylemek istiyorum. Trafik ekiplerini sahaya çıkardık. Bunun dışında özellikle ekstra personel görevlendirmesi yaptık. Tüm ekiplerimiz sahada olacaklar” diyen Vali yavuz herkesin Kurban Bayramını tebrik etti.

HASSAS DAVRANIN

Vali Seddar Yavuz, kontrol noktasında durdurulan araçların trafik kurallarına tam olarak uyup uymadıklarını denetleyerek, sürücülere tedbirler kapsamında hazırlanan broşürleri dağıttı ve onlardan trafik kurallarına uymaları konusunda hassas olmalarını istedi. Sürücülere İzmit Pişmaniyesi de ikram eden Vali Seddar Yavuz, sürücülerin Kurban Bayramlarını tebrik ederek, kazasız, belasız bir yolculuk geçirmeleri temennisinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kontrol noktasında bulunan görevlilerin de bayramlarını kutlayarak, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.