Bürokraside yeni atamalar

Bürokraside yeni atamalar

 İlimizde görev yapan bürokratlar arasında değişiklik yapıldı. Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, başkan bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken,...

 

İlimizde görev yapan bürokratlar arasında değişiklik yapıldı. Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, başkan bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, yerine İstanbul Defterdar Yardımcısı Mustafa İlhan getirildi. Atama kararı, dünkü Resmi Gazete’de yayınlandı. PTT İzmit Merkez Müdürü Oğuz Bilgehan Öç de, Eskişehir’e başmüdür yardımcısı olarak atandı.

DAL 2007’DEN BERİ

Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, 2007 yılından beri ilimizde görev yapıyordu. Kocaeli Defterdarlığı’na atanan Mustafa İlhan ise, 1969-Uşak doğumlu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1992 yılında mezun olan, Maliye anabilim dalında yüksek lisans yapan Mustafa İlhan, önce Muhasebat Kontrolörü, 2003 yılında da Muhasebat Başkontrolörü oldu. 2007 yılından beri İstanbul’da görev yapan Mustafa İlhan, evli ve 2 çocuk babası.

ÖÇ, BUGÜN AYRILIYOR

 

PTT İzmit Merkez Müdürü Oğuz Bilgehan Öç(42) de Eskişehir’e Başmüdür Yardımcısı olarak atandı. Öç, bugün ilimizden ayrılacak 30 Ekim’de yeni görevine başlayacak. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Öç, iki yıldır ilimizde görev yapıyordu. Oğuz Bilgehan Öç’ün yerine atama yapılıncaya kadar PTT İzmit Merkez Müdürlüğü’ne şef İsmail Osmanoğulları vekalet edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.