Büro Memur – Sen’de Türk seçilmiş başkan

Büro Memur – Sen’de Türk seçilmiş başkan

 Büro Memur – Sen 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Türk yeniden başkanlığa seçildi. Büro Memurları Sendikası 4. Olağan Kongresi Fuar...

 

Büro Memur – Sen 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Türk yeniden başkanlığa seçildi. Büro Memurları Sendikası 4. Olağan Kongresi Fuar içi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek listeli kongrede başkanlık görevine atama ile gelen Ömer Türk, seçilmiş başkan oldu.

 ATANMIŞTI, SEÇİLMİŞ OLDU

427 üyenin oy kullanma hakkının olduğu Büro Memur – Sen 12. Nolu Kocaeli Şubesi’nin 4. Olağan Kongresi’nde 2010 yılında bir önceki başkan Mehmet Salih Aydın’ın İstanbul’a tayini nedeniyle şube sekreterliği görevinden başkanlığa atanan Ömer Türk, üyeler tarafından yeniden başkanlığa getirilerek seçilmiş başkan oldu. Memur – Sen’e bağlı Büro Memur – Sen’in kongresine SGK İl Müdürü Nurettin Nacar, Memur-Sen Kocaeli Temsilcisi Halil İbrahim Keleşoğlu, Rize Temsilcisi Kocabey, şube başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

KELEŞOĞLU DİVAN BAŞKANLIĞI YAPTI

Divan başkanlığını Memur-Sen Kocaeli Temsilcisi Halil İbrahim Keleşoğlu’nun yaptığı kongrede, divan üyeleri Sadican Aygen ile Hülya Aslan’dan oluştu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından geçmiş döneme ait raporlar okunarak ibra edildi. İbra işleminin ardından tek listeli kongrede mevcut başkan Ömer Türk yeniden başkanlık görevine seçildi.

‘MEMURUN DERDİ BİTMEZ’

 

Oylama öncesinde Memur-Sen Kocaeli Temsilcisi Halil İbrahim Keleşoğlu barıştan ve demokrasiden beslendiklerini ifade ederek, “Biz güçlendikçe takozlar ortadan kalktı. Sendika olarak elimizi değil başımızı taşın altına koyuyoruz. Ülkede 2 milyon üyeye ulaşacak potansiyele sahibiz” diye konuştu. Keleşoğlu’nun ardından söz alan Başkan Türk ise, “2010 yılında 3. Olağan Kongre 1. Şubede göreve başladım. O zaman 500’lerde olan üye sayımız bu yıl itibarı ile bin 700 seviyelerine ulaştı. Memurun derdi bitmez, alınan kararlar bir tarafı sıkıntıya sokarken bir tarafı sevindiriyor. Türkiye’nin büyümesi memura da yansıtılmalı. Bu gemi batarsa hepimiz batarız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.