Burak Uluköylü İyi Parti’ye davet etti

Burak Uluköylü İyi Parti’ye davet etti

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Bizlerle birlikte bu kutlu yolda yürüyecek olan herkesi bugün kuruluşunun 4.yılını dolduran İYİ Parti'ye davet ediyorum” dedi.

İyi Parti’nin kuruluşunun dördüncü yıldönümü vesilesiyle bir açıklama yapan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “ Hz.Ömer yolunda, Gazi Mustafa Kemal #Atatürk'ün izinde. İYİ Parti4Yaşında. Devlet malına, yetimin hakkına, emanetçi olup; Hz. Ömer’in yolunda, emin ve güvenilir siyasetçiler olmaya, bir mazlum için, bin zalime karşı durmaya,

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürüyeceğimize,

Cumhuriyetin, temel değerlerini, korumaya ve kollamaya. İnsanlarımıza, aşk ile sevgi ile muhabbet ile bakıp, tüm farklılıklarıyla, onlara kucak açmaya, milletimizin kutsalı, onuru, özgürlüğü ve mutluluğu yolunda, gerekirse cefa çekmeye,  iyilikle dirilmeye ve iyilikte diretmeye.

 

“SÖZLERİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kızıl elmaya giden, kutlu ülkümüz uğrunda, gücümüzün yettiği ufka kadar yürümeye, biz iyilik neferi dava arkadaşlarımızla, Aziz Türk Milletine mahcup olmamak için, ‘sonunda ölüm olsa bile’, verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için çalışacağımıza, Cenab-ı Hakk’ın huzurunda söz verdik! Bizlerle birlikte bu kutlu yolda yürüyecek olan herkesi bugün kuruluşunun 4.yılını dolduran İYİ Parti'ye davet ediyorum. Allah bize yar olsun, milletimiz var olsun, Türkiye’miz ebet müddet olsun”  dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.