Burak Süleyman Kocaelispor tarihine geçti

Burak Süleyman Kocaelispor tarihine geçti

Kocaeli Stadyumu’nda ilk golü atarak tarihe geçen Kocaelispor’un başarılı futbolcusu Burak Süleyman, maçın ardından duygularını paylaştı.

Burak Süleyman’ın açıklamaları şöyle:

“İHTİMAL VERMİYORDUM”

“Golün muhabbeti uzun süredir oluyordu, statta ilk golü kim atar diye. Açıkçası bana nasip olacağına hiç ihtimal vermiyordum. Maça çıkarken de dualarımda hep aman galip gelelim, stada gelen 20-25 binin önünden mağlup olarak gitmeyelim diyordum. Bir anda top önüme düştü ve bana nasip oldu. Müthiş stadın ilk golünü attığım için çok mutluyum ve onurluyum. Bunun değerini 20-30 sene sonra yaşlandığımızda anlayacağız. İnşallah bu stat Kocaelispor’la daha büyük başarılara imza atacak ve o zaman da bu stadın ilk golünü atmış oyuncu olarak anılacağım. Bundan dolayı çok mutluyum gerçekten. Takım arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce takım arkadaşlarımızla konuştuğumuzda buradan 20-30 bin kişiyi üzgün ayırırsak şehirdeki hava kaybolabilirdi

”ATMOSFER MUAZZAMDI”

“Siyasetin, işadamlarını ve şehrin dinamiklerinin hazır Kocaelispor’a ısınmışken, başarısız bir şekilde ayrılmamız Kocaelispor’a verilecek destek açısından kötü olabilirdi. Bu stresle çıktık sahaya. Bizim için Antalya’daki final maçı gibiydi. Hırsımızı da sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Bu galibiyet sadece 3 puan değil, şehri havaya sokmak için çok önemliydi. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. 33 maç daha var. Bu galibiyetle birlikte şehri peşimizden getireceğimize inanıyorum. Atmosfer gerçekten muazzamdı. Biz baktığınızda alt lig oyuncularıyız. Bunu itiraf etmek gerekir. Bir üst seviyeye çıkamadık. Ama Kocaelispor bu ligde olduğu için ve Kocaelispor’da oynadığımız için açıkçası bir Şampiyonlar Ligi atmosferinde gibi hissettik. Bunun için Kocaelispor Kulübü’ne minnettarız”

“KENTİN ÇOCUKLARI YETER”

“Kocaelispor olmasa biz kesinlikle böyle atmosferlerde oynayacak, böyle taraftarı arkamıza alacak oyuncular değiliz. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Hiç maçlara gelmeyen insanlar maça geldi. Onları mahcup göndermediğimiz için takım olarak mutluyuz. Bir dahaki maçlarda da aynı coşku ve kalabalığı görmek isteriz. Biz anlaşmaları yaparken hep transferin açılacağı planı üzerine anlaştık. Çünkü aynı oyuncu grubu 4-5 senedir birlikte. Geçen sezon çok yorucu bir sezon geçirdik. Gerçekten psikolojik olarak çok zor bir sezondu. Bunu bu sezon da yaşamak istemedik, transferin açılmasını oyuncular olarak çok istedik. Ama biliyoruz ki yönetim kurulu elinden geleni yaptı. Olmayınca sıkıntı yok. İzmit’in çocukları herkese yeter”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.