Bunun Adı: Profesyonel Anlayış!

Bunun Adı: Profesyonel Anlayış!

  Gebze’nin takımı Sultanorhanspor sportif başarı için kenetlenmiş durumda. Yönetim takımın motivasyonunu arttıracak hamleler yapmaya devam...

 

 

Gebze’nin takımı Sultanorhanspor sportif başarı için kenetlenmiş durumda. Yönetim takımın motivasyonunu arttıracak hamleler yapmaya devam ediyor. Turuncu beyazlı takım Gebze’de daha önce görülmemiş organizasyonlara imza atarak sıra dışı bir anlayışla yönetiliyor. Süper Amatör ligin ilk yarısında çıktığı 11 maçın 9 nu kazanarak grubu lider tamamlayan Sultanorhanspor GEPOSP’un seminer odasında gerçekleşen toplantıyla ilk yarıyı değerlendirdi.

 

 

İrfan AYAR: İNANIRSAK BAŞARI GELİR

 

Sultanorhanspor’un önüne büyük hedefler koymasında başrol oynayan Başkan İrfan Ayar “ ilk yarıyı değerlendirdi.

Ayar : “Sorumluluklarımız büyük, inancımızı kaybetmeden mücadelemiz sürmeli, biz bütün takıma değer veriyoruz. Bu inanç ve mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürürsek, başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

 

 

Harun KAYA:  SİZE GÜVENİYORUZ

 

Sultanorhanspor’dan beklentilerin ne kadar  büyük olduğunu herkes biliyor diyen Sultanorhanspor ikinci Başkanı Harun Kaya, “yükümüz ağır, ancak biz takım olarak bunun üstesinde gelebilecek bir topluluğa sahibiz. Daha fazla özveri gösterme zamanı, bu takıma her zaman güvendik, güvenmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

 

 

 

Fuat AYAR:  BİZ İNANDIK SİZDE İNANIN!

 

 

İlk yarının genelinde arzu ettiğimiz bir Sultanorhanspor izlediklerini belirten Fuad Ayar” Zaman zaman sıkıntılı maçlar yaşadık ancak bunlar futbolda olan şeyler, takımın kalitesi ortada kararlı ve istikrarlı mücadelemizden ödün vermediğimiz sürece Sultanorhanspor hedefine ulaşacaktır. Biz yönetim olarak başarıya inandık, takımın daha fazla inanması gerekli” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.