Bulut şampiyonları ağırladı

Bulut şampiyonları ağırladı

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sualtı hokeyinde 1. Lig' e yükselme başarısı gösteren Kocaeli Yüzme Kulübü'nün sporcuları ile bir araya geldi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen Açık Yaş Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Kocaeli Yüzme Kulübü Su Altı Hokeyi Takımı, 1. Lig’e yükselme başarısı göstermişti. Müsabakada yarışan en genç takım olma özelliğine sahip olan Kocaeli Yüzme Kulübü Su Altı Hokeyi Takımı, ilk 8 takım arasına adını yazdırmayı başardı. Bu başarının ardından Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca, Sualtı Branşı Sorumlusu Talha Altuntaş ve sporcular, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti.

SPORCULARI KUTLADI

Kocaeli Yüzme Kulübü sporcuları Mert Türk, Berkay Öztemel, Yiğit Ergün, Uğur Üstün, Berat Emre Doğaner, Yusuf Terzi, Berkay Batu, Talha Ay, Hakan Sofuoğlu, İbrahim Efe Üstün ve Katip Türk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bulut, şampiyonları kutladı. Spora her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Bulut, “Sualtı şubesinin kuruluşunun ilk yılında 1. Lig'e yükselerek Türkiye'nin ilk 8 takımı arasına adını yazdıran Kocaeli Yüzme Kulübü camiasını ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.