Bülent Korkmaz Gebze’de açılış yaptı

Bülent Korkmaz Gebze’de açılış yaptı

 Türk Mili Takımı ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Bülent Korkmaz, dün Adliye Caddesi üzeri 1209 Sokakta bulunan 3. Nesil kafenin açılışını...

 

Türk Mili Takımı ve Galatasaray’ın eski futbolcusu Bülent Korkmaz, dün Adliye Caddesi üzeri 1209 Sokakta bulunan 3. Nesil kafenin açılışını yaptı. Açılış öncesi Kafa sahibi Yasin Tanyeli ve katılımcılarla sohbet edip forma imzalayan Korkmaz, yeni işyerinin Yasin Tanyeli ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

İşletme sahibi Yasin Tanyeli ise; iyi bir Bülent Korkmaz hayranı olduğunu ifade ederek, 3. Nesil kahve kültürü ile Bülent Korkmaz’ın forma numarası olan 3 rakamından esinlenerek işyerine bu ismi verdiğini söyledi. Toplamda 110 m2 iç ve dış mekan ile bölge halkının hizmetinde olacağını söyleyen Tanyeli, tüm dünya kahvelerinin çekirdek olarak getirildiğini ve özel çekim ile müşterilere ikram edildiğini söyledi. Yiyeceklerin hepsinin de ev yapımı olduğunu söyleyen Yasin Tanyeli, konsept ve dizayna çok önem verdiklerini, isteyen müşterilerin kitap okuyabileceğini, isteyenlerin de bilgisayarı ile çalışabileceğine dikkat çekti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.