Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam Köyü açıldı

Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam Köyü açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin +1 Down Sendromlular Derneği iş birliğiyle gerçekleştirdiği ‘Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam ve Eğitim Merkezi Köyü’ açılışı gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin +1 Down Sendromlular Derneği iş birliğiyle gerçekleştirdiği ‘Buğday Tanesi Engelsiz Sosyal Yaşam ve Eğitim Merkezi Köyü’ açılışı gerçekleşti. Gölcük Nüzhetiye Mahallesinde (Döşeme Köyü) hayata geçen merkezin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kocaeli Kent Konseyi Engelli Başkanı Ufuk Koçak ve özel gereksinimli bireylerle aileleri katıldı.

Başkan Büyükakın, “Milletvekilimiz Serkan Bayram’ın kitabında yazdığı şu cümleyi size söylemek istiyorum, ‘Düştüğünde değil vazgeçtiğinde kaybedersin’ diye çok güzel bir ifadesi var. Yeter ki inanalım çok güzel işler yaparız ve şehrimiz her gün daha güzel olur. Önemli olan hoş bir seda bırakmak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.