‘Bu yollarla iktidar değişmez’

‘Bu yollarla iktidar değişmez’

 AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ODTÜ’ye yapılan destek yürüyüşleri ile ilgili olarak, “İyi niyetli ortaya çıkıp düşüncelerini...

 

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ODTÜ’ye yapılan destek yürüyüşleri ile ilgili olarak, “İyi niyetli ortaya çıkıp düşüncelerini söyleyenlere diyecek bir sözümüz yok. Ancak iktidarı devirmek isteyenlere diyeceğimiz bu yollarla iktidar değişmez” diye belirtti.

 

18 EYLÜL’DE ANKARA’DA OLACAĞIZ

İlçe teşkilatından önceki akşam basın mensuplarıyla bir araya gelen AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ülke ve bölge gündemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker’in ve AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’un önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyeceğini ifade eden Kaflı, “Hem Gebze hem de bölgeye yapılan hizmetlerle ilgili olarak bilgi verilecektir. 18 Eylül’de tüm ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile genel merkezde genel başkanımızla birlikte toplantımız olacak” dedi.

23 EYLÜL’DE ADAYLAR AÇIKLANACAK

Seçim takvimi ile ilgili olarak 23 Eylül’de bölge bölge açıklamaların olacağını ifade eden Kaflı, “Seçim takvimi net olmamakla birlikte bölge bölge adaylar açıklanacak. İlçe SKM’miz 1 Kasım’dan itibaren göreve başlayacak. Adaylarla ilgili olarak son kararı ise genel merkezimiz verecek” diyen Kaflı birçok ilde başlayan yürüyüşlerle ilgili olarak ise, “Yapılan iyi niyetli sadece düşüncesini ifade etmek isteyenlere diyecek bir sözümüz yok. Ancak hükümeti devirmek isteyenlere diyeceğimiz sandık önümüze gelecektir” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.