Bu Utanç Hepimizin!

Bu Utanç Hepimizin!

Gebze Metin Oktay stadı metro durağı yapım çalışması nedeniyle resmen yıkıldı. Önceki gün stadın çimleri söküldü. 3 yıl önce yıkılması planlanan stadın yerine henüz bir sahanın yapılmaması tek kelimeyle skandal ve rezalet olarak değerlendiriliyor.

SİZ NE İŞ YAPARSINIZ ? 

Ey! Kocaelispor’a 20 milyon kaynak bulan ve Gebze’ye ancak sus payı veren  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi! 

Ey!  yıllık bütçesi 400 milyon TL olan ve spora hiçbir desteği olmayan Gebze Belediyesi! 

Ey! Türkiye’nin her tarafına dev statlar yapılırken uyuyan Gebze’den bir haber olan hiçbir proje üretmeyen etkisiz Kocaeli ve Gebze spor müdürlükleri! 

Ey! binlerce spor insanını bir mesajla bir araya toplayıp hakkını arama gücü olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 

Gebze’nin gençlerinin hakları yenirken neden sessiz kaldınız? 

Ey! Gözünün önünde sahası elinden alınan ve sesini sosyal medya dışında çıkarmayan bir araya gelemeyen,  dedikodudan başka hiçbir şey üretmeyen tepkisiz etkisiz amatör kulüp temsilcileri siz bu işin neresindesiniz? 

YIKMAK KOLAY YAPMAK ZOR

Gebze merkezli 20 takımın antrenman ve maç yaptığı stat gençlerin elinden alınırken 3 yıl gibi uzun bir sürede hiçbir yere futbol sahası yapılmadı. Yıkmaya gelince 3 günde yıkan idareciler yapmaya gelince 3 yılda yapamıyor. 

 

 

HAKKINIZI ARAYIN! 

 

Gebze Metin Oktay stadının bir bölümü metro durağı nedeniyle yıkılıyor, bu duruma seyirci kaldınız.  Stadın bir bölümüne ise; büfeler, işletmeler yapılacak. 

Ciddi paralar dönecek! Oradaki hak amatör sporundur. Kira gelirlerinden yararlanmak için kulüp temsilcilerinin uyanıp hakkını araması lazım. Ağzınızın içindeki gelirleri Gebze’de dahi yaşamayanlara yedirmeyin. Uyanın hakkınızı arayın artık. 

İDMAN SAHASI YAPILACAKMIŞ 

İdmanların  başlamasına 1 ay gibi kısa bir süre var. 

20 tane futbol takımının idman ve spor yapacağı futbol oynayacağı bir sahası yok. Metin Oktay stadının yıkılmasıyla birlikte, Gebze Alaettin Kurt stadı ve Metin Oktay stadı arasına bir idman sahası yapılacağı düşünüldüğü öğrenilirken bununla ilgili de henüz bir girişim yok. 

Bu sahanın yapılmasına bugün başlansa 3 ay gibi bir süreçte hazır hale gelebileceği öngörülüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.