“Bu ülkeye karşı namussuzluk yapanlar var!”

“Bu ülkeye karşı namussuzluk yapanlar var!”

 CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  AKP’li vekillerin ve parti yöneticilerinin CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik olarak...

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  AKP’li vekillerin ve parti yöneticilerinin CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik olarak hedef gösterici açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Musa Yılmaz açıklamasında şunları ifade etti:“AK Parti Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar, milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz CHP Milletvekilimiz Fatma Kaplan Hürriyet’in kendilerine den özür dileme taleplerine cevap.  Herkes şunu iyi bilmelidir ki saygı değer vekilim Fatma Kaplan Hürriyet hiç kimsenin ismini söyleyerek ya da bir kişiyi işaret ederek namussuz kelimesini konuşmamıştır. Tamamen süreci anlatarak kamuoyunun da bildiği konuları ve Cumhuriyete ve Demokrasimize yapılanların yanlış olduğunu vurgulayarak bu ülkenin milli ve manevi değerlerine saldıranlar kim olursa olsun namussuzdur demiştir.

O SÖZLER SİZE Mİ DOKUNDU?

Kimse kraldan çok kralcılığa soyunmasın üzerinize aldığınıza göre size mi dokundu dokunduysa neden dokundu ya da neden siz üzerinize alıyorsunuz?

Şimdi şu soruları sormak gerekir:

1.Oslo görüşmeleri sizce nedir? 2.İmralı ile devleti muhatap kılmak sizce nedir? 3.Çocuk tecavüzleri için , “Bir kere den bir şey olmaz” demek sizce nedir.? 4.Terör örgütlerine ‘Açılım Süreci’ başlatmak sizce nedir? 5.Dolmabahçe görüşmeleri sizce nedir? 6.Teröristlerin ayağına çadır mahkemeleri kurmak sizce nedir? 7.Halkı yalan vaatlerle kandırmak sizce nedir? 8.İstiklâl Marşımızın okunuşunu maneviyatını bozmaya kalkmak sizce nedir? 9.Ensar vakfını korumak sizce nedir? 10.Kocaelini deneme tahtasına çevirdiniz, İstiklal marşının içeriğini okunuşunu maneviyatını bozmaya yönelik neden Kocaeli seçildi? 11.Şeker fabrikalarının satışı sizce nedir? 12.Yüce İslam dinini siyasete alet etmek sizce nedir? 13. Cumhuriyetimizin kurucusu   Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saldırmak sizce nedir? 14.Milli bayramlarımızı yok saymak sizce nedir? 15.FETO terör örgütüne destek vermek sizce nedir, ‘ne istediniz de vermedik’ demek sizce nedir?  16. İŞİD terör örgütüne destek vermek sizce nedir.?

BU ÜLKEYE KARŞI NAMUSSUZLUK YAPANLAR VAR

Bunları daha da çoğaltabiliriz. Milli iradeye saygısızlık sizler tarafından yapılmaktadır.  Sizin milli iradeniz bu Halkın milli iradesi değildir. Çünkü seçimler de halktan oy isterken yukarda yaptıklarınızı halka biz bunları yapacağız diye söylemediniz.   Yani söylemleriniz taahhütleriniz farklı eylemleriniz farklı. Sizler hem halkı hem de sizden olmayanları aşağılamaktan hakir görmekten başka ne yapıyorsunuz. Evet, bu ülkeye karşı namussuzluk yapanlar var.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.