Bu tarihlere dikkat! Planlarınız gerçekleşmeyebilir

Bu tarihlere dikkat! Planlarınız gerçekleşmeyebilir

Mart ayında bu tarihlere dikkat edin! Çünkü Ay'ın boşlukta olacağı bu zamanlar aslında boş işler zamanıdır. Yeni bir işe, projeye veya ilişkiye başlamayı...

Mart ayında bu tarihlere dikkat edin! Çünkü Ay'ın boşlukta olacağı bu zamanlar aslında boş işler zamanıdır. Yeni bir işe, projeye veya ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız ve hayallerinizin yarım kalmasını istemiyorsanız Ay'ın boşlukta olduğu tarihlere ve saatlere dikkat edin. İşte Mart ayının Ay boşlukta takvimi...

Ay’ın boşlukta olması demek Ay’ın bir burçtan başka bir burca geçerken hiç bir gezegenle kontak kurmaması anlamına gelir. Ay’ın boşlukta olduğu zamanlar ve saatler, aslında bir nevi boş işler zamanıdır arkadaşlar! Yeni hiç bir işe, projeye veya ilişkiye başlamak için hiç uygun değildir. Çünkü girişilen tüm işler her türlü askıda ve havada kalır.

Bir şeyin sonuçsuz kalması, sürüncemede kalması anlamına gelir. Duraklama dönemi gibidir… Sanki her şey birden durur, işler yürümez, geçici bir tıkanıklık durumu oluşur. Bir şeylerin sonuçsuz kalması gibidir. Ay ilk kontağını kurduğu anda bu durum düzelmeye başlar. Eğer somut sonuçlar elde etmek istediğiniz girişimleriniz var ise Ay’ın boşlukta olduğu zamanlardan kaçınmanız gerekmektedir. Bir şeyin az yankı uyandırması ses getirmemesi gibidir. Bu yüzden ses getirmesini istediğiniz konular için Ay boşluğa dikkat etmelisiniz. Normal rutinde devam ettiğiniz işleri devam ettirebilirsiniz. Fakat yeni işlere başlarken dikkatli olun, hatta başlamayın. Organize olmak zorlaşır, çok çabuk dağılabiliriz. Ana, esas konulardan uzaklaşabiliriz. Sürekli dikkatimiz dağılır. Elinizdeki işleri düzenleyin, tasnif edin, eksikleri tespit edin.

Bu zamanlar ruh hali uyku ile uyanıklık arasında gibidir. Program yapacağım diye diretmeyin. Akışa bırakın biraz hayatı, diretmeyin bir şeyler illa olsun diye. Aslında rahatlama ve gevşeme zamanıdır. Bu yüzden sizi rahatlatacak ve gevşetecek şeyler yapın. Önünüze bakın, hazırlık yapın. İhtiyaçlarınızı tespit edin, planlar yapın ve Ay boşluktan çıkınca harekete geçin! Sosyalleşin, arkadaşlarla bol bol geyik yapın, oyunlar oynayın, işe dişe dokunmayan işler yapın. Kısacası boş işler yapın. Ay’ın boşlukta olduğu anlar ruhsal çalışmalar yapmak, meditasyon yapmak, içe dönmek için evrenin 10 numara 5 yıldız zamanıdır.

Aşağıda Mart ayında Ay'ın boşlukta olacağı zamanları bulabilirsiniz. Ben her ay başı cep telefonu takvimime bu tarihler kaydederim, not alırım. Size de tavsiye ederim ;))

2 Mart 05:19 ile 10:43 arasında Koç burcunda boşlukta

3 Mart 18:21 ile 4 Mart 13:06 arasında Boğa burcunda boşlukta

6 Mart 11:21 ile 15:55 arasında İkizler burcunda boşlukta

8 Mart 18:00 ile 19:46 arasında Yengeç burcunda boşlukta

10 Mart 20:06 ile 11 Mart 01:08 arasında Aslan burcunda boşlukta

13 Mart 05:37 ile 08:29 arasında Başak burcunda boşlukta

15 Mart 13:06 ile 18:11 arasında Terazi burcunda boşlukta

18 Mart 00:57 ile 06:00 arasında Akrep burcunda boşlukta

20 Mart 13:38 ile 18:32 arasında Yay burcunda boşlukta

22 Mart 16:20 ile 23 Mart 05:29 arasında Oğlak burcunda boşlukta

25 Mart 08:57 ile 13:97 arasında Kova burcunda boşlukta

27 Mart 13:20 ile 17:11 arasında Balık burcunda boşlukta

29 Mart 15:08 ile 18:48 arasında Koç burcunda boşlukta

31 Mart 02:13 ile 19:41 arasında Boğa burcunda boşlukta

"Kaynak : Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.