Bu skandal kabullenilemez. Takipteyiz

Bu skandal kabullenilemez. Takipteyiz

Kamu personeli seçme sınavının skandal şekilde ertelenmesine tepki gösteren ÇYDD Gebze Şubesi’nden sert tepki: Konunun takipçisiyiz, öğrencilerimizin yanındayız

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi; Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın skandal boyutlarındaki gerekçeyle ertelenmesini yazılı açıklama ile kınadı. ÇYDD Gebze Şubesi tarafından, “Bir sınav skandalını daha kabul etmeyeceğiz” başlığıyla yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Bu yıl, binlerce kişinin umutlarını gerçekleştirmek için girdiği Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)’de yaşananlar karşında derin bir üzüntü duyuyor, yıllarca bu sınav için çalışan kişilerin emeğini yok sayanları, hile ve sahtekârlıkla umutlarını yok edenleri şiddetle kınıyoruz.

GEÇMİŞİ UNUTMAYACAĞIZ

Geçmişte yaşananları, sınav sorularının FETÖ tarafından çalınarak kamuda tarikat yapılanmasının önünün açıldığını ve gençlerimizin geleceklerinin çalındığını unutmadık, unutmayacağız. Kirli oyunlarla, hileli sınavlarla ve adaletten yoksun denetimsiz mülakat uygulamaları ile eğitim sistemimizin, gençlerimizin ve geleceğimizin karanlığa hapsedilmesine izin vermeyeceğiz.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Yaşanan skandalla birlikte 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen KPSS'nin iptal edilmesinin ardından bir kez daha verilen emeklerin yok edilmesine tanık olduk. Yetkililerden yeni bir güven ortamı yaratmak adına daha somut adımlar görene kadar, ortaya çıkan hilelerin" eksiklik ve aksaklık" olarak kamuoyuna sunulması engellenene kadar konunun takipçisiyiz ve öğrencilerimizin yanındayız!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.