Bu sıcaklarda maçlar nasıl oynanacak?

Bu sıcaklarda maçlar nasıl oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun maçları yeniden oynatma kararının ardından yeni tartışmalar ortaya çıkmaya başladı. Işıklandırma olmayan statlarda kavurucu yaz sıcaklarında maçların nasıl oynanacağı merak konusu oldu.

TEMMUZ SICAKLARI

TFF’nin almış aldığı karar doğrultusunda alt liglerin temmuzun ortasında oynatılmasına karar verilmişti. 18 Temmuz’da oynatılmasına karar verilen liglerin akıbeti tartışılmaya devam ediyor. Maçların oldukça sıcak bir havada oynanacak olması futbolcuları ve kulüpleri bir hayli tedirgin ediyor. Bir çok kulübün imkansızlıklar boğuştuğu alt liglerde sürecin neler getireceği merakla beklenirken TFF tavrından geri adım atmıyor.

9 TAKIMIMIZ VAR

İlimizde mücadele eden kulüpler arasında da 4 takım profesyonel liglerde 5 takım ise Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil ediyor. KocaelisporGölcüksporDarıca Gençlerbirliği ve Gölcükspor 3.Lig’de mücadele ederken, Bölgesel Amatör Lig’de Karamürselspor, Gebzespor, Çayırovaspor, Doğantepespor ve İlimtepe Kullar 1975 Spor yer alıyor.

IŞIKLANDIRMA SORUNU

Bu temsilcilerimiz arasında Kocaelispor’un maçlarını oynadığı Kocaeli Stadyumu’nda ışıklandırma var. 3.Lig’de mücadele eden diğer temsilcilerimizin ise statlarında ışıklandırma sorunu olduğu için maçlarını gündüz oynamak zorunda kalabilirler. BAL’da mücadele eden ekiplerimiz arasında ise Karamürselspor ile İlimtepe Kullar’ın sahaları gece maçlarına uygun olan statlar olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.