Bu sevda Bitmez!

Bu sevda Bitmez!

Mor menekşe sevgisi sınır tanımıyor. Taraftarlar sıcak havaya rağmen takımın idman yaptığı sahaya giderek futbolculara moral verdiler.Gebzespor’un...

Mor menekşe sevgisi sınır tanımıyor. Taraftarlar sıcak havaya rağmen takımın idman yaptığı sahaya giderek futbolculara moral verdiler.

Gebzespor’un Eskiçarşı taraftar grubu profesyonel takım taraftarlarının yapmadığı bir organizasyona imza atarak farkını bir kez daha gösterdi. Taraftarlar tıpkı resmi maçta olduğu gibi tribünlerdeki yerlerini alarak meşaleler yakarak müthiş bir atmosfer oluşturdular. Bölgesel Amatör lige düşmesine rağmen armaya olan sevdalarından vazgeçmeyen Eskiçarşılılar Gebze tarihi çeşme önünde toplanarak, en büyük Gebzespor tezahuratlarıyla takımın idman yaptığı Alaettin Kurt stadına ilerledi. Son derece coşkulu ve heyecanlı olan taraftarların verdiği destek karşısında futbolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

 

TARAFTAR ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR

 

Önceki gün tarihi çeşme önünde toplanarak 100 kişilik grupla takımın idman yaptığı sahaya giden mor menekşe sevdalılarının takımlarına ve armaya olan bağlılıklarını bir kez daha gözler önüne sererken yönetimde şampiyonluk bekledikleri mesajını verdiler. Üst düzey takımların dahi bir birlik ve beraberliği sağlayamadığı camialar olurken Bölgesel Amatör lige düşen Gebzespor’un her şeye rağmen dimdik ayakta kalması

Eskiçarşı, profesyonel lig takım taraftarından daha heyecanlı ve istekli olduğunu gösterdi. Taraftar, daha sezon açılmadan yaptığı gösteri ile hala profesyonel olduğunu ve beklentilerinin büyük olduğunu gösterdi. Cumartesi günü saat 17:00 da Çarşı Çeşmesinin önünde toplanan 200 civarında taraftar Gebzespor lehine tezahüratta bulunarak, yönetime şampiyonluk beklentisi içinde oldukları mesajını gönderdiler.

 

İLGİNÇ TESADÜF!

Gebzespor taraftarının takımlarına destek vermek için sokağa indiği dakikalarda, bir grup ta

 

 

Türkiye Gençlik Birliğinin Genel merkezi yöneticilerine yapılan baskını ve göz altılarını protesto etmek için toplanan İşçi Partisi Üyesi gençleriyle, mor menekşeli yandaşların sloganları bir ara birbirine karıştı. Bu sırada okunan Ezan nedeni ile iki tarafta sloganlara ara verdi. Daha sonra sırayla sloganlar atılarak, her iki grupta kendi sesini duyurmayı başardıktan sonra iki grupta kısa süre sonra çeşme önünde sorunsuz bir şekilde ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.