Bu sahne ünlü oyuncunun eşini çılgına çevirdi!

Bu sahne ünlü oyuncunun eşini çılgına çevirdi!

Bir süre önce "boşanıyorlar" söylentilerini yalanlamak için büyük mücadele veren Nicole Kidman ile eşi Keith Urban'ın arası bir sahne yüzünden yine...

Bir süre önce "boşanıyorlar" söylentilerini yalanlamak için büyük mücadele veren Nicole Kidman ile eşi Keith Urban'ın arası bir sahne yüzünden yine açıldı. Kidman eşini ikna etmek için çok çaba harcadığını söyledi.

Rol aldığı ‘Big Little Lies' adlı dizide Alexander Skarsgard'la kamera karşısına geçtiği sahneler, 49 yaşındaki Kidmn’ın eşi Keith Urban’ı kızdırdı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, dizide şiddete uğrayan bir avukatı canlandıran Kidman, bu projeyi “Benden çok şeyler götürdü” diyerek tanımladı.

Bu proje yüzünden hem fiziksel hem de psikolojik zarar gördüğünü belirten Kidman, bazı sahnelerin çekiminde vücudunda ezik ve çürükler meydana geldiğini belirtti.

Güzel oyuncu, eşi Keith Urban'ın vücudunu gördüğünde çok kızdığını söyledi. Aktris “Fiziksel şiddet gördüğümü söyleyen eşime, bunun oyunculuğun bir gereği olduğunu açıkladım. İkna olmakta zorlandı ama durumu kabullenmek zorunda kaldı” dedi.

"Kaynak:Sözcü"


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.