“Bu proje rant projesidir”

“Bu proje rant projesidir”

 CHP eski ilçe başkanı ve kentsel dönüşüm mağdurları avukatı Recep Dursun, Yavuzselim ve Hürriyet Mahalleleri için uygulanacak proje için yeni...

 

CHP eski ilçe başkanı ve kentsel dönüşüm mağdurları avukatı Recep Dursun, Yavuzselim ve Hürriyet Mahalleleri için uygulanacak proje için yeni bir açıklama yaptı ve “Bu rant, yağma ve vatandaşı mağdur edecek, adaletsiz projedir.” Dedi.

Av. Recep Dursun yaptığı açıklamada; Gebze kültür merkezinde yapılan toplantıda vatandaşlara dağıtılan belgeye de tepki göstererek; “Aylar önce el altından dağıtılan bu belge AKP’nin mahalle birimlerince güya belediye başkanına talep ettikleri Öner’i olarak açıklandı. Belediyenin kabul ettiği veya yapmayı düşündüğü ile şeklen benziyor, ancak içerik böyle değil. Amaç vatandaşlar arasında ikilik yaratıp, mücadeleyi kırmaktı. Aynen bugünkü planlarında olduğu gibi. Arkadaşlar dinlediler,6 ay önceki karşı çıktığımız ada bazlı uygulama, %50 vatandaş tapu alamayacak, rezerv alanında yapılacak inşaattan enkaz bedeli peşinat sayılıp uzun vadeli borçlandırılacak, diğer%50 vatandaştan da kullandığı alandan % 40 düzenleme ortaklık payı kesilip bir adada 20 veya daha fazla Kişiler hissedar yapılacak. Dayatılmak istenen proje Budur. Bu rant, yağma ve vatandaşı mağdur edecek, adaletsiz projedir. Tapu sorununu çözmek değil, vatandaşı sorun olarak görüp ya katıra yoksa kırk satıra razı etme projesidir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.