BU NEYİN ÖFKESİ?

BU NEYİN ÖFKESİ?

Haftalar ilerledikçe gerilim artıyor. Bazı takım taraftarları mağlubiyeti içine sindiremiyor. Küfürlerin ve fiili saldırıların önüne geçilemiyor....

Haftalar ilerledikçe gerilim artıyor. Bazı takım taraftarları mağlubiyeti içine sindiremiyor. Küfürlerin ve fiili saldırıların önüne geçilemiyor. Şiddetin giderek arttığı amatör futbolda bu sorunun çözümü için KASKF, Kocaeli Emniyeti ve kulüp yetkililerini sağduyuya davet ediyoruz.

Kocaeli Bölgesinde şiddet, kavga ve küfürsüz maç oynanmıyor. Özellikle Kocaeli takımlarıyla Gebze takımları arasında oynanan maçta gerilim zirveye çıkıyor. Yetkililerin, daha vahim olaylar yaşanmadan bu konuda kalıcı önlemler alması bekleniyor.

 

 

Cephanelikte Gerilim Bitmiyor!

 

Futbolda kavga ve küfür artık o kadar normal hale geldi ki, insan hayatını ve sağlığını tehdit ediyor. Fiili saldırılar ve ağzı alınmayacak küfürler olmadan neredeyse maçlar tamamlanmıyor.

İzmit’in en modern ve güzel statlarından biri olan Cephanelik stadında taraftarların taşkınlığı futbollun güzelliğine gölge düşürüyor.

Hafta sonunda oynanan Bağdatspor – Mustafapaşaspor maçında Bağdatspor taraftarı ve futbolcuları hem saha içinde hem de saha dışında Mustafapaşaspor’lu futbolculara sözlü ve fiili saldırılarda bulundu.

O maçın hemen ardından oynanan Tavşantepe – Sultanorhanspor maçında da gerilim son dakikaya sürdü. Tavşantepe taraftarı maç boyunca Sultanorhanspor’lu futbolculara küfürler yağdırırken maç sonunda soyunma odasına giden yola yabancı madde yağdırdı. Sultanorhanspor’lu Uğur Çimen’in kafasına bir çakmak isabet etti.

 

 

Resim altı-1-: Tavşantepe taraftarı Sultanorhanspor’a maç boyunca ve maçtan sonra küfürler yağdırdı. Maç sonunda atılan bir çakmak Sultanorhanspor’lu Uğur Çimen’e isabet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.