Bu mahalle kaderine terk edildi!

Bu mahalle kaderine terk edildi!

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İzmit’in Serdar Mahallesi’nde incelemede bulundu. Acur, “Serdar Mahallesi kaderine terk edilmiş, çözüm bekleyen sorunları yerel yönetimler tarafından göz ardı edilmiştir” dedi

Serdar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Serdar Mahallesi’nde ara yollara itfaiyenin bile giremediğini ifade ederek, “Başta kentsel dönüşüm olmak üzere Serdar Mahallesi’nin sorunlarını çözün. Mahalle halkı hak ettiği gibi yaşamak istiyor” dedi

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İl Başkan Yardımcısı Ufuk Turan’la birlikte Serdar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Partililer’e Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz da eşlik etti. Nusret Acur, mahalleyi karış karış gezip Muhtar Yılmaz ve mahalle halkından sorunları dinlerken, yerel yönetimlere de çağrıda bulundu.

“HAK ETTİKLERİNİ ALAMIYORLAR”

Acur, Serdar Mahallesi’nin İzmit’in en köklü mahallelerinden biri olduğunu söyleyerek, “Serdar halkı bu kadim mahallenin temsilcileri olarak ne yazık ki hak ettiklerini alamamaktadırlar. Serdar Mahallesi kaderine terk edilmiş, çözüm bekleyen sorunları yerel yönetimler tarafından göz ardı edilmiştir” ifadelerini kullandı.

“İTFAİYE, AMBULANS GİREMİYOR”

Serdar Mahallesi’nde sokaklara ambulansın, itfaiyenin bile giremediğini ifade eden Acur, “Geçen bir yangının ardından itfaiye hortumuna 100 metre ek yapmış. Dolayısıyla devletimiz ve yerel yönetimlerimiz bu güzel ve kadim halkımızın taleplerine artık kulak vermelidir. Başta kentsel dönüşüm olmak üzere bu mahallede sorunlar çözülmelidir. Bizler Serdar Mahallesi’ndeki halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber merkezi

fb-img-1693832099241.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.