Bu kurs, futbolcu menajeri olmak isteyenler için!

Bu kurs, futbolcu menajeri olmak isteyenler için!

Bir dönem ilimizde birçok takımda futbol oynayan, Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunu olan Ahmet Kars, menajerlik kursu açıyor.

Kadir Has Üniversitesi’nde Spor Hukuku Eğitimi de aldıktan sonra Almanya’da futbol eğitimini tamamlayan Ahmet Kars’ın vereceği kurs, İstanbul Sheraton Batışehir Otel’de 16-17 Kasım’da olacak. Kursa Türkiye’nin önemli futbol adamlarının da katılması bekleniyor. 2 gün yoğun olarak planlanan kurs menajer olmak isteyen gençler için de büyük bir fırsat olacak

LİSANS OLMAYAN MENAJERLERE İSYAN

Kursa katılmak isteyenler, www. assistmenajerlikkursu.com adresiüzerinden başvuru yapması ve program detayının gelmesini beklemesi gerekiyor. Ahmet Kars açıklamasında “Türkiye, futbolcu menajerliği açısından hem istatistikî olarak hem de futbola faydaları açısından Dünya’nın gerisinde kalmıştır. Lisanslı Menajer sayısı 250-300 civarında iken bu sayı gelişmiş ülkelerin çok gerisindedir. Ancak ülkemizde lisanslı olmayan menajer sayısı çok daha fazladır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.